(ВІДЕО) Прикордонник Дмитро Чабаненко готується представляти Україну на змаганнях Warrior Games у США

НАЗАД
02 серпня 2022 15:15

Цьогоріч українські воїни, які отримали поранення або хвороби під час виконання бойових завдань, вперше представлять Україну у міжнародних змаганнях Warrior Games.

У складі збірної команди України і офіцер-прикордонник Дмитро Чабаненко. Дмитро Чабаненко – випускник Національної академії Державної прикордонної служби України, проходив службу на різних ділянках державного кордону та викладав фізичну підготовку у військовому виші.

«Звичайно, участь у Warrior games – це не просто про спортивні змагання! Це можливість розказати світу про війну в Україні, показати незламність українських воїнів!», – каже офіцер.

У 2016-2017 роках Дмитро служив у Луганському прикордонному загоні, тоді ще в зоні АТО. Там під час обстрілу позицій українських прикордонників, військовослужбовець отримав травму стопи.

Оскільки спортом Дмитро займався ще з курсантських років, після лікування та реабілітації продовжив тренування з бойового самбо, паверліфтингу та легкої атлетики. Фізична активність допомагала офіцеру реабілітуватися від бойової травми. Своїм прикладом Дмитро заохочував до спорту інших ветеранів, військовослужбовців, у тому числі майбутніх офіцерів-прикордонників.

Постійні тренування дали чудовий результат. Офіцер-прикордонник показав високі результати на всеукраїнських змаганнях та потрапив до Української збірної команди Warrior games. Змагання відбудуться 16-29 серпня у Флориді, поблизу Орландо. Сорок українських воїнів змагатимуться з командами зі США, Канади, Австралії, Великої Британії, Нідерландів, Грузії та Данії. Разом з Дмитром прикордонне відомство України на Warrior Games представлятиме також Владислав, який зараз тренується у Британії https://dpsu.gov.ua/ua/news/Ne-panikuy-Gotuysya-Peremagay/

Бажаємо нашим побратимам та усім учасникам змагань спортивних успіхів, енергії та наснаги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси